top of page

OM MIG

Skärmavbild 2020-08-28 kl. 16.49.06.png

Jag heter Lisa och jag är så glad att du hittat hit. Jag är en nyfiken yogalärare och samtalsterapeut som tror att om vi lär känna oss själva på djupet - in i vårt inner space - kommer vi att göra bättre val för oss själva, våra nära och kära, samhället och planeten.

 

Jag rusade genom livet i nästan 30 år tills min kropp fick mig att sluta. Jag insåg hur trött jag var och hur befriande det var att faktiskt säga "Nej, jag är inte ok". Att börja sätta gränser. Sedan dess har jag arbetat med att skapa utrymme för mig själv för att verkligen se mina egna prioriteringar och hitta tillbaka till min inre kompass.

 

Jag vill vägleda dig som letar efter något mer i livet till att leva närmare din egna sanning. Mina verktyg inkluderar hatha yoga, vinyasa, yin yoga, yoga nidra (yoga för sömn), andning, meditation, journaling och givetvis samtalsterapi.

 

Om detta låter intressant, tveka inte att kontakta mig!

 

Jag ser fram emot att få höra från dig.

 

Med värme, Lisa

 

PS. You are more than welcome to contact me in English.

IMG_8757_edited.jpg

OM SAMTALSTERAPI

Skärmavbild 2020-08-28 kl. 16.49.06.png

Att våga möta sig själv i terapi är någonting av det modigaste en människa kan göra, tycker jag.
Vad du än har med dig in i rummet så är mitt mål att du ska känna dig trygg och sedd, eftersom det skapar en grogrund för att våga se på sig själv på ett annat sätt. Att våga vrida och vända på de egna livssanningarna och tankemönster som vi alla har med oss dagligen. Att våga bjuda in förändring, hur läskigt det än känns.

Kanske behöver du någon utomstående att bolla en viktig fråga med? Kanske känner du dig stressad och har svårt att få ihop vardagen? Kanske vet inte själv hur du känner, men det är någonting som skaver? Kanske känner du frustration, meningslöshet och hjälplöshet över viktiga samhällsfrågor? Kanske vill du förstå dig själv bättre?

Min grund är inom psykosyntes, där vi ser varje individ som en helhet, med kropp, själ, intellekt, känsla och intuition tätt sammanflätat. Fokus under mötet ligger på samtalet, men vi möter även denna helhet genom att använda verktyg och övningar som stimulerar alla olika delar av dig som individ, beroende på vad som passar just dig. Vi jobbar med din historia för att skapa förståelse kring var du befinner dig i dagsläget och blickar framåt mot din potential och din längtan.

 

Under det första mötet får du berätta för mig vem du är och vad du vill ha för stöd. Vi kartlägger din längtan och eventuella hinder för att komma dit. Du får även möjlighet att uttrycka dina förväntningar på mig som terapeut och jag går igenom vissa praktikaliteter för samtalen.

I början av vårt samarbete hittar vi i ett syfte för terapin som sedan får vara vår ledstjärna framåt.

Vi ses antingen fysiskt eller online på Zoom.


Om du är nyfiken på mig som terapeut, hör gärna av dig!

Varmt välkommen!

MIN VISION

Skärmavbild 2020-08-28 kl. 16.49.06.png

när vi förstår oss själva bättre

kommer vi att göra bättre val

som gynnar en hållbar framtid

för båda människa och planet.

bottom of page